nza

21. syyskuuta 2013

Hyvällä omallatunnolla – uudenlainen keittokirja



Uudenlainen keittokirja Hyvällä omallatunnolla - opas rentoon, monipuoliseen ruoanlaittoon, joka on suunniteltu yhdessä Elixir-ohjelmasta tutun NutriCoach -ravintovalmennusketjun kanssa, on ilmestynyt. Opas sisältää yli 600 valokuvaa, 21 annoskokonaisuutta ja melkein 80 reseptiä! Tällä oppaalla kuka tahansa osaa laittaa maittavaa, terveellistä ruokaa. Tämä kirja on sinulle, joka haluat valmistaa hyvää ruokaa ilman valkoista sokeria ja valkoisia jauhoja.

Tämä on myös erinomainen lahjaidea aloitteleville kotikokeille ja tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja ruoanlaitossa jo harjaantuneillekin konkareille. Kirja soveltuu niin ruoka-allergisille, erikoisruokavaliota noudattaville, painonpudottajille kuin terveellisestä ruoanvalmistuksesta kiinnostuneille.  


Joulutarjous: Pieni erä kirjoja hintaan 28 euroa + mahd. toimituskulut. (ovh. 45 euroa). Tarjous on voimassa toistaiseksi, niin kauan kuin kirjoja riittää.
Lisätiedot ja tilaukset : mona(at)monzanutrition.fi



Top Chefista tuttu Eder Rodriguez on
suunnitellut kirjan reseptit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti